rules_homeA CULT CAT CAFE – MACSKAKÁVÉZÓ HÁZIRENDJE

Kedves Vendégünk!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő alatt sok élménnyel gazdagodik. Azért, hogy Ön is jól érezze magát és a cicák egészségét is védjük, néhány szabályt kérünk betartani!

Dohányozni csak a külső kapu melletti kijelölt helyen szabad!

Javasoljuk, hogy csak akkor látogassa kávézónkat, ha ezt egészségi állapota megengedi, mivel nálunk háziasított, élő, állatorvos által felügyelt, oltott macskák vannak, melyek szabadon mozognak a kávézó egész területén, kivéve a pult mögötti, elzárt részt.

Fényképezni csak vaku nélkül lehet.(technikai segítségben rendelkezésére állunk)

Kérjük, ki-és belépésnél vigyázzon arra, hogy az állatok ne tudjanak kijutni az utcára!

A kávézóba semmilyen állat nem hozható be az itt élő cicák egészségének védelme érdekében!

A rendelést a pincér az asztalnál veszi fel, ám a sütemény kínálatot megtekintheti a macskák elől elzárt pultnál.

Kérjük, hogy a cicákhoz a „kivárás” elvét követve közelítsen. Ne kényszerítse, ne ijesztgesse őket, maguktól is barátkozni fognak.

Azt ajánljuk, hogy kerüljék a heves, hirtelen mozdulatokat és a hangoskodást. Fenntartjuk azt a jogot, hogy a problémát okozó vendéget felszólítsuk a kávéház elhagyására.

Kérjük, hogy a pihenő vagy elvonuló cicákat ne ébresszék fel, ne piszkálják!

Ha vendégeink szeretnék megsimogatni a cicákat, kérjük, hogy előtte mossanak kezet a mellékhelyiségben kihelyezett fertőtlenítő hatású hab szappannal. Erre a macskák egészségének védelme miatt van szükség, mert nem tudhatjuk, hogy kintről milyen kórokozókat hozunk be magunkkal.

12 év alatt belépés csak szülői, kísérői felügyelettel – 8 éves kor alatt a kávézó nem látogatható.

Kisgyermekkel érkező vendégeinket kérjük, hogy folyamatos felügyelet alatt tartsák gyermeküket, ne engedjék, hogy rohangáljanak, felmásszanak a macskabútorokra.

A cicákat ne taszigálják, húzkodják. Ne nyúljanak szájukba, fülükbe, szemükbe. A cicákat emelgetni TILOS, ha valaki szeretne közös fotót, kérje a személyzet segítségét.

A szülők és kísérők feladata – felelőssége e szabályokat betartatni, példamutatással segítsék a cicákkal való ismerkedést, türelemre, figyelmességre tanítva.

A macskákat nem szabad etetni, sem süteményt, sem italokat, sem kintről hozott macskaeledelt nem adhatnak nekik, mert az egészségükre rossz hatással van a nem nekik való étel.

Amennyiben valaki nem szeretne fogyasztani a kínálatunkból, csupán a cicák megtekintése miatt keresi fel kávézónkat, akkor a felszolgálóktól 500 forintos látogató jegyet kell váltania.

Mindenfajta hulladékot az arra kijelölt szemetesbe szíveskedjenek bedobni, mert a macskáink szerfelett kíváncsiak, és a kint hagyott hulladékot esetleg elviszik!

Mi minden óvintézkedést megtettünk, mindent biztosítottunk ahhoz, hogy Önre és a macskáink egészségére is vigyázzunk –kérjük, tartsa be a házirendet! Bármilyen problémájuk, észrevételük van, kérjük, jelezzék azt a személyzetnek –készségesen segítenek!

Megértésüket és a szabályok betartását előre is köszönjük.

A kávézóban mindenki a saját felelősségére tartózkodhat.

KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

Share This

Megosztás a Facebookon

Oszd meg Barátaiddal a Facebookon